Egy beltéri ajtó térhatároló szerepe mellett jóval több jelentőséggel bír! Harmonikus egységbe zárja környezetét, de akár új teret is nyithat. Kifejezi stílusunkat, ízlésünket és gondolatainkat, valamint meghatározó szerepet tölt be környezete hangulatának kialakításában. A Lenteam termékcsaládjai remekül kiegészítik egymást, hogy vásárlóink megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő ajtót. 

Szakértők által alapított cégünk immáron 2000 óta képviseli ezt a filozófiát, amely reményeink szerint nagyban hozzájárul a hazai belsőépítészet fejlődéséhez. Az elmúlt évek során felhalmozódott tudásanyag és szakértelem minden vásárlónk számára garantálja - legyen az magánember vagy nagyberuházó -, hogy minőségi terméket és szolgáltatást kap a Lenteam-Ajtó Kft-től. 

Ismerkedjen meg ön is 7 kreatív beltéri ajtóprogramunkkal, különleges üvegajtóinkkal, prémium kategóriás padlóburkoló anyagainkkal és minőségi kilincsválasztékunkkal, amelyeket immár az ország 14 pontján tekinthet meg és próbálhat ki élethű környezetben.

 

Az alapítása óta  a Porta sok projektet valósított meg, ami közül az első a lakások átalakítása volt Lengyelországban és kifejlesztett egy új esztétikai megjelenést, mely összeegyeztethető az általános irányzattal.

Találkozhatunk a beltéri ajtók objektív ajánlatával, melyek érdekes mintával készülnek, dombornyomott panelekből és változatos színekben. Ezeket az ajtókat minden méretben gyártják, melyeket az építőipar-szektorban használnak.

A Porta ajtók magas esztétikai minősége a kitűnő minőségi termelés, az érdekes mintázat és a különleges élfóliázási technológia következménye. A toktömítés garantálja a csöndet és szorosságot, mely az ajtó funkcionalitását javítja.

A dinamikus fejlődés lehetővé tette a Cégnek, hogy kiterjessze a termékskálát a lakkozott és laminált ajtókkal, amelyek megfelelnek a lakó- és a középületekbe való építészeti igényeknek.

A Porta sok innovatív konstrukciót kínál az európai piacra. Ez tartalmazza az állítható Porta-System ajtótokot melyik átfogja a falat és megváltoztatja a lakás felületi technológiáját. A lengyel piacon a Porta az első gyártója a középületekbe való komplett ajtórendszereknek is– ezek a rendszerek hangszigeteléssel vagy tűzgátlással felelnek meg a különféle építőipari követelményeknek.Letölthető katalógus