Műanyag nyílászáró

  Fa nyílászáró
     

Az 5 és 6 légkamrás rendszerek tökéletes profilkonstrukciók, a legapróbb részletekig kidolgozottak, valamennyi műszaki követelménynek eleget tesznek, legyen az hő- és hanghatásokkal szembeni, vagy a betöréssel kapcsolatos védelmi, vagy akár szellőzési elvárás.

  • A korszerű nyílászárók jelentősen emelik a lakás komfortját, és ezen kívül környezetvédelmi szempontból is kiemelkedőek.
  • A különleges profilmetszetnek köszönhetően kiváló hőszigetelési értékekkel bírnak, akár Uw=0.75 W/m2K értékkel.
  • A nyílászárók nem csak fehér színben, hanem sokféle színárnyalattal vagy természethű, fa hatású bevonattal is készülhetnek.
  • A tokban és szárnyban körbe futó EPDM alapanyagú világosszürke kettős ütközőtömítés megakadályozza a por és a pollen belső térbe kerülését, és javítja a hő- és hangszigetelési tényezőket.
  • 24 mm-es 2 rétegű üveg (UG=1.0 W/m2K) 36 mm-es 3 rétegű üveg (Ug=0,68W/m2K), ill. további egyedi üvegszerkezetek, melyek már kitűnően alkalmazhatóak passzívházak építéséhez.
    Az ablakokhoz számos szellőztetési megoldás lehetséges ( résszellőztető, kézi- és automatikus légbevezetők...)

Magasfokú biztonság a betörésgátló üvegek és vasalatok beépítésével.

Vasalataink- melyek az ablakok, erkélyajtók részei - rendkívüli stabilitást ás biztonságot nyújtanak, olyan praktikus kiegészítővel, mint a résszellőztető, a hibás működésgátló és a kiemelés elleni védelem. Bejárati ajtóinkat többpontos biztonsági zárral kínáljuk, a fokozott biztonság érdekében.

Letölthető katalógus

 

A lakótérben a PREMIER Natúr-line fa nyílászárók látványa természetes melegséget áraszt. A fa-alumínium ablakok a természetes otthon érzet mellett még fokozottabb védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben.

A PREMIER Natúr-line ablakcsalád többrétegű, vetemedés és csomómentes, hossztoldás nélküli, kiváló minőségű luc- vagy vörösfenyő alapanyagokból készül kétszeresen körbefutó gumitömítéssel.

A PREMIER fa-alumínium nyílászárókat kívülről borító alumíniumprofil pajzsként védi az ablakokat az időjárás hatásai ellen. Az alumínium borítás mögött a fa szabadon szellőzhet, azaz kizárt a korhadás.

Számos színárnyalatú bevonatokkal a fa szép, természetes erezete emelhető ki, de színes felületkezelésre is van lehetőség. A fedőfesték az ablakkeretet és a tokot színtartó és UV-álló rugalmas réteggel védi, amely ugyanakkor páraáteresztő, így az ablak nem korhadhat.

A PREMIER Natúr-line ablakok már alapkivitelben tartalmazzák a résszellőzőt, a biztonságos vízelvezetést, a hibásműködtetésgátlóval ellátott biztonsági vasaltot és a PREMIER TPS Thermo hőszigetelő üveget.

A PREMIER Natúr-line ablakcsalád Guardian ClimaGuard Premium bevonatos üveggel készül.

Letölthető katalógus